نشست بصیرتی و روشنگری به مناسبت هفته مقاومت نشست بصیرتی و روشنگری به مناسبت هفته مقاومت با حضور و سخنرانی جناب سرهنگ پاسدار گل محمدزاده برگزار شد. دانشگاه پیام نور مرند با مشارکت کانون بسیج اساتید و دانشگاههای پیام نور بناب مرند و زنوز  در تاریخ 19/10/1402 ساعت 10 صبح بمناسبت گرامیداشت روز بصیرت و مقاومت با حضور جانشین محترم سپاه عاشورا جناب سرهنگ گل محمد زاده و روسای دانشگاههای شهرستان و مسئولین ادارات و با حضور جمعی از فعالان دانشجویی و اعضای محترم هیات علمی در سالن کنفرانس دانشگاه برگزارکرد. در این جلسه بعد از تلاوت آیاتی چند  از کلام الله مجید و خیر مقدم گویی دکتر فخری رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مرند جلسه با سخنرانی  جناب سرهنگ گل محمدزاده و پرسش و پاسخ حضار گرامی ادامه یافت . لازم به ذکر است که در این جلسه روسای دانشگاه آزاد اسلامی آقای دکتر صادقی ، رییس دانشگاه پیام نور بناب مرند آقای مهندس روشن نیا و جناب سرهنگ عابدینی جانشین محترم سپاه ناحیه مرند ؛ بسیج دانشجویی شهرستان و سایر روسای محترم ادارات شرف حضور داشتند .