اطلاعیه بخشودگی بدهی دانشجویان عدم مراجعه رئیس دانشگاه پیام نور در نشست خبری مطرح کرد: بدهی شهریه کلیه دانشجویان عدم مراجعه ازسال ۹۶ به قبل دانشجویان پیام نور بخشیده شد. رئیس دانشگاه پیام نور در نشست خبری مطرح کرد: بدهی شهریه کلیه دانشجویان عدم مراجعه ازسال ۹۶ به قبل دانشجویان پیام نور بخشیده شد.
انشجویانی که قبل از سال ۹۶ در دانشگاه پیام نور ثبت نام کرده باشد و بخواهند تا ۱۵ آبان ۹۸ برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه کند دیگر نیازی به پرداخت شهریه ثابت ندارد و کل شهریه ثابت شامل بخشودگی می شود.

🔸 با توجه به تسهیلات ایجاد شده، اگر دانشجویی قبل از سال ۹۶ در دانشگاه پیام نور ثبت نام کرده باشد و بخواهد تا ۱۵ آبان ۹۸ برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه کند دیگر نیازی به پرداخت شهریه ثابت ندارد و کل شهریه ثابت شامل بخشودگی می شود.